Bulimi behandling

”Jeg har aldrig været så åben over for en person så hurtigt, som jeg var for min behandler. Det var så nemt med hende. Det var helt vildt.”

Behandling af bulimi

Alle mennesker, som starter i vores behandling for bulimi, kæmper med det samme. Men ingen har den samme fortid, og ikke to hjerner tænker identisk. Derfor er det vigtigt for os, at vores behandlingsforløb tager højde for, at alle er forskellige, og alle har forskellige behov. Uanset hvilke behov du har, gør vi, hvad vi kan, for at de bliver mødt. Dit forløb bliver tilrettelagt efter, hvor du befinder dig, og hvad du har brug for.

Hvis du har bulimi, eller en du har nært har bulimi, kan du henvende dig til Gadegaard Privathospital som privatperson, og du kan måske blive henvist hertil gennem det offentlige. Vi har udført spiseforstyrrelsesbehandling siden 2007, og vi behandler ud fra en holistisk tilgang.

Holistisk behandling

At behandle holistisk betyder for os, at der i din behandlingspakke på den ene side vil være fokus på de fysiske aspekter af sygdommen, da det er vigtigt, at dine opkastninger hurtigst muligt reduceres og med tiden ophører. På den anden side vil der være et stort fokus på at arbejde med dine følelser, da en spiseforstyrrelse dybest set handler om nogle dybereliggende følelser og

oplevelser. Vi ser ofte, at de kontrollerede spisemønstre, hvad end de indebærer underspisning, opkastning eller overspisning, er en metode til at dulme et indre kaos.

Professionelt personale

Til at arbejde med de fysiske elementer af spiseforstyrrelsen, tilknyttes du sundhedsfagligt personale, herunder psykiater, sygeplejerske og diætist, der i samarbejde med dig blandt andet vil udarbejde et kostprogram, som gør det nemmere for dig at reducere dine opkastninger. Derudover bliver du tilknyttet en behandler, som vil have samtaleterapi med dig. Gennem din samtaleterapi vil I arbejde med de følelser, bagvedliggende årsager og indre dynamikker, som holder liv i din spiseforstyrrelse.

Behandling af bulimi
Har du behov for en uforpligtende samtale?

Bulimi er mulig at skjule for omverdenen

Men det er ikke ensbetydende med, at du skal skjule det. Ingen fortjener at gå alene rundt med en spiseforstyrrelse.

Hvordan foregår et behandlingsforløb for bulimi?

Vi tilbyder tre forskellige behandlingsforløb for mennesker med bulimi. Det ene forløb er ambulant behandling, det andet er dagbehandling og det tredje er, at du sammensætter din egen behandlingspakke.

Uanset om du henvender dig som privatbetaler eller bliver henvist fra det offentlige, vil dit behandlingsbehov blive vurderet i samarbejde med en af vores behandlere til en indledende forsamtale.

Bestil tid til en gratis samtale

Send os en besked

Her møder du

Erfarne specialister i behandling og rådgivning

Behandling i hyggelige og varme lokaler

Individuel behandling og gruppeterapi

Central og let tilgængelig beliggenhed