Overspisning behandling

  ”Hos Gadegaard Privathospital slettede jeg sætningen: ”Jeg kan ikke” fra mit ordforråd.

  Behandling af overspisning København

  At leve med overspisning kan være en frustrerende og smertefuld kamp. Men der er ikke nogen grund til, at du skal kæmpe den kamp alene. Når du starter i et behandlingsforløb mod overspisning på Gadegaard Privathospital, kan du være sikker på, at det vil blive tilrettelagt efter dine individuelle behov.

  Hvis du kæmper med overspisning, eller hvis du er pårørende til en, som kæmper med overspisning, er du altid velkommen til at henvende dig til os. Du kan både henvende dig privat, og du kan blive henvist til os gennem det offentlige. Vi har behandlet mennesker for spiseforstyrrelser siden 2007, og vi behandler ud fra en holistisk tilgang.

  Erfarne og professionelle behandlere

  I dit behandlingsforløb vil der både være fokus på de fysiske aspekter af spiseforstyrrelsen og et fokus på, at dit psykiske velvære forbedres. Til at arbejde med de fysiske elementer af spiseforstyrrelsen vil du blive tilknyttet sundhedsfagligt personale. De vil blandt andet udarbejde et kostprogram sammen med dig, som skal hjælpe dig til at nedbringe dine overspisninger.

  Derudover vil du blive tilknyttet en af vores behandlere. Med din behandler vil du have samtaleterapi, hvor I arbejder med de underliggende følelser, som du forsøger at dulme ved at spise.

  Har du spørgsmål?

  Vores dygtige personale sidder altid klar til at fortælle om, hvordan vi også kan hjælpe netop dig.

  Du kan ganske trygt og uforpligtende kontakte os og få en gratis vurdering fra én af vores specialister.

  Overspisning

  Du skal huske på

  – Overspisning er en spiseforstyrrelse, som kræver mere end viljestyrke at blive fri for.

  Sådan foregår et behandlingsforløb mod overspisning

  Du kan blive tilknyttet tre forskellige behandlingsforløb, hvis du kæmper med af overspisning. Det ene er ambulant behandling, det andet er dagbehandling og det tredje er, at du sammensætter dit eget forløb.

  Hvilken type behandling, du har behov for, vil en af vores behandlere vurdere sammen med dig til din forsamtale.

  Bestil tid til en gratis samtale

  Kontakt os

  Du kan trygt kontakte os, enten ved et ringe, eller sende os en besked via vores kontaktformular.