Anoreksi behandling

”Medarbejderne satte sig helt ind i, hvem jeg er, hvad jeg vil og hvilke mål jeg har, og så arbejdede vi ud fra det. De vil dig hele tiden det bedste, og de giver dig tid. Al den tid du har brug for”…

Behandling af spiseforstyrrelser siden 2007

Anoreksi behandling i København.

Ikke to mennesker som kommer i behandling for anoreksi, befinder sig det samme sted i livet. Derfor er det vigtigt for os, at du bliver mødt, der hvor du befinder dig. Og at du modtager præcis den støtte, du har brug for til at komme ud af anoreksiens kløer.

Hvis du lider af anoreksi eller er pårørende til en, der lider af anoreksi, kan du henvende dig til os. Enten privat eller gennem det offentlige.

Vi har behandlet spiseforstyrrelser siden år 2007, og vi har en holistisk tilgang til vores behandling.

Behandling af anoreksi er individuel

Der vil på den ene side være fokus på de fysiske aspekter af spiseforstyrrelsen, da det er vigtigt, at din krop ikke bliver udsat for overbelastning som resultat af den manglende næring.

Hertil skal det siges, at anoreksi handler om en dybereliggende følelsesmæssig ubalance. Derfor vil der på den anden side være et stort fokus på det følelsesmæssige arbejde.

Den ydre kontrol af maden er for mange en måde at lægge låg på et indre kaos. Vi hjælper dig med at få orden i det indre kaos.

Du får en fast anoreksibehandler

Du vil blive tilknyttet en fast behandler, som gennem samtaleterapi vil hjælpe dig derhen, hvor anoreksien ikke længere er styrende for dit liv.

Derudover vil du blive tilknyttet en diætist, som sammen med dig vil udarbejde et kostprogram, der løbende vil udvikle sig i et tempo, du kan rumme.

Få en gratis samtale

Vores dygtige personale sidder altid klar til din henvendelse, og gode råd til dig og din mulige anoreksi behandling.

Ring til os og få en gratis og uforpligtende samtale.

Anoreksi behandling

Mad er kroppens benzin!

At leve med anoreksi svarer langt hen af vejen til at køre bil på en reservetank – Ingen af delene er holdbart.

Hvordan foregår et forløb for anoreksi behandling?

Vi tilbyder flere forskellige behandlingsforløb for mennesker med anoreksi.

Det ene forløb er ambulant behandling, det andet er dagbehandling, og den tredje mulighed er, at du sammensætter din egen behandlingspakke.

Uanset om du henvender dig som privatbetaler eller bliver henvist fra det offentlige, vil dit behandlingsbehov blive vurderet i samarbejde med en af vores behandlere til en indledende forsamtale.

Vil du vide mere?

Giv os trygt et kald på telefonen og få en snak med en af vores dygtige behandlere, eller bestil en gratis og uforpligetnde samtale.

Send os en besked

Her møder du

Erfarne specialister i behandling og rådgivning

Behandling i hyggelige og varme lokaler

Individuel behandling og gruppeterapi

Central og let tilgængelig beliggenhed